Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Vertragende kracht-3

Het mag duidelijk zijn dat ik de afgelopen dagen in een soort dieptepunt zat. Vanmorgen toen ik opstond was het nog niet echt veel beter, maar na een fikse wandeling in een prachtig herfstbos begon mijn energie te keren.

Nadat ik mijn grenzen scherp heb getrokken afgelopen dagen blijven er nog dingen over waar ik geen (volledige) controle over heb. Ik kan ze dus maar beter accepteren en er het beste van maken, en dat is wat ik gedaan heb vanmorgen. Mijn negatieve gevoel omzetten naar een positief gevoel, en dat voelt dan ook meteen stukken beter! Ik voel me weliswaar redelijk ‘uitgeput’, maar ik heb in ieder geval weer een positieve blik op het leven, en dat geeft meteen wat hernieuwde energie.
Niet dat ik bang was dat ik er voor eeuwig ‘in zou blijven’, maar gelukkig keerde het tij sneller dan ik verwachtte. En ook dat hoort erbij, vertrouwen hebben, vertrouwen ‘dat het licht vanzelf weer aangaat als je even in het donker zit’….

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen