Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Functies van de hersenen

Plaatjes in dit blog zijn afkomstig van kalligrafie-veertje.be

We hebben allemaal een linker- en rechter hersenhelft, en toch gebruiken we deze vaak niet optimaal omdat we de functies maar deels ontwikkeld hebben. Dit heeft te maken met jouw intellectuele- en emotionele intelligentie (IQ en EQ), en dit houdt direct verband met jouw mannelijke (IQ)- en vrouwelijke (EQ) energie.

Lees meer over dit onderwerp op kalligrafie-veertje.be, en kijk hoe de test met de ballerina op jou uitwerkt. Wat ik kan zeggen over mijn test is dat ik zonder twijfel in balans begin te raken, ik zit zowel aan de linker- als aan de rechterkant, en dat voelt best goed voor mij 🙂 De eerste keer zat ik duidelijk aan de creatieve kant, maar nu ik nog eens ging kijken zag ik ze ineens beiden, wat een leuke verrassing! Al mijn werk is dus niet voor niks geweest 😀

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen