Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Te-veel

Teveel….we doen het bijna allemaal, teveel…teveel nemen, teveel geven, teveel willen, teveel ons best doen voor een beetje aandacht.
Maar hebben we niet allemaal geleerd dat alles waar te voorstaat eigenlijk niet goed is? Alles waar te voorstaat is niet in balans…

Misschien hopen we allemaal wel op iets wat ‘te mooi is om waar te zijn zijn’? En misschien is dat helemaal niet zo’n gekke gedachte, misschien bestaat dat wel, ‘een leven wat te mooi is om waar te zijn’? Misschien pakken we het gewoon niet goed aan? Misschien moeten we juist zorgen dat we niet meer teveel nemen of teveel geven? Misschien moeten we juist die balans opzoeken, die authenticiteit in onszelf. Die juiste balans tussen geven en nemen, zonder te overdrijven dus. En misschien gaan we dan ervaren ‘dat het leven echt te mooi is om waar te zijn’, omdat we durven leven vanuit ons hart, doen wat ons hart ons ingeeft, zonder overdrijven dus…

Ook hier zie je de spiegel van het leven weer terug. Neem je teveel, dan is er altijd iemand die teveel geeft. Laat dus het goede voorbeeld zien, door ja te zeggen als je ja bedoelt, en nee als je nee bedoelt. Ben gewoon eerlijk naar jezelf en naar anderen toe, breng balans in het leven...en weet je het even niet? Neem er dan gewoon de tijd voor.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen