Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Samenwerken

Mocht je je leven willen veranderen, en het gevoel hebben dat dit het juiste moment is, laat je dan niet afleiden en houd je doel goed voor ogen!

Veel mensen zijn geneigd om op zoek te gaan naar een inkomstenbron, met daaraan gekoppeld iets ‘wat ze leuk vinden’ met mensen waarvan ze denken ‘dat die geschikt zijn’. Maar is dat wel genoeg? Anders gezegd, is dat waar je genoegen mee neemt in je leven?

Belangrijk is dat je eerst bedenkt wat je echt, maar dan ook ECHT leuk vindt om te doen, iets waar je je leven voor zou willen geven, en dat is niet voor iedereen even gemakkelijk.
Soms heb je niet echt passies, althans, je hebt ze nog niet ontdekt. Of je hebt heel veel passies, maar hoe breng je ze dan bij elkaar? Of je vindt heel veel dingen leuk, maar wat is dan die ene echte passie? Dat waar je voor wil leven?
Dat is het eerste wat je moet zien te achterhalen als je echt meer uit je leven wil halen, dan pas komt de rest. Zoals inkomsten genereren met dat wat je echt leuk vindt, of met wie je dat graag wil doen, want; hoe ga je dat dan doen? Waar ga je dat doen? Doe je het alleen of samen met anderen, en met wie dan?

Laat ik duidelijk zijn, er is hier geen plaats voor (veel) compromissen! Je maakt de keuze VOOR JOU, niet voor anderen!
En werk je samen, dan zal dat met gelijkgestemden zijn. Werk je samen, dan houd je rekening met elkaars wensen zonder dat je jezelf tekort doet. Werk je samen, dan kun je dus ook los van elkaar prima functioneren. Werk je samen, dan doe je samen de dingen waar je van houdt. Werk je samen dan doe je soms afzonderlijk van elkaar dingen waar je van houdt. Werk je samen dan gun je de ander ‘zijn of haar ding’. En werk je samen met klanten, dan zullen ook dat gelijkgestemden zijn.

Samenwerken is dus op onvoorwaardelijke basis, en soms is dat ‘echt samen’, maar soms is dat dus los van elkaar, omdat je elkaar ‘de ruimte geeft’. Elk mens heeft weleens behoefte aan ‘een moment voor zichzelf of met anderen’, of misschien heb je je eigen functie in het samenwerkingsgeheel? Omdat er binnen zo’n onvoorwaardelijke relatie wederzijds vertrouwen is is dat geen enkel probleem.

Maar voor je zover bent….bedenk eerst wat JIJ graag wil met je leven (en wat niet meer!), dan komt de rest vanzelf….

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen