Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Let’s go forward!

Ik heb het over achteruitwaartse energie gehad een poosje geleden. De energie ging even ‘terug in de tijd’ de afgelopen maanden. Dat kan het gevoel geven dat er op een pauzeknop wordt gedrukt, niet voor iedereen maar voor velen van ons. Er vindt een soort stilstand plaats waarbij we weer even mogen nadenken over dingen die in het verleden zijn gebeurd, met het doel om ze te helen.

Maar ik heb goed nieuws, want de tijd is gekomen dat de energie die ons zo tegenhield weer langzaamaan voorwaarts gaat. Daarmee is de tijd van stilstand voorbij, en mogen we gaan manifesteren wat we maandenlang hebben ‘onderdrukt’. We drukten ‘onze doelen die we voor ogen hebben’ weg om het verleden te helen. Maar nu mogen eindelijk weer verder met deze doelen, het is manifestatietijd, dus let’s go forward, finally!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen