Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Zelf creëeren-3

Weerstand is een lastig ding, want we kunnen namelijk ook weerstand voelen tegen de stappen die we moeten zetten om dat ‘ja-gevoel’ te krijgen. Het zetten van die stappen kan heel spannend en zelfs beangstigend zijn. Maar nogmaals, er is maar 1 manier om daar vanaf te komen, en dat is door juist die stap te zetten, je over die angst heen te zetten dus.
Angst overwinnen betekent doorgaans dat je jezelf moet confronteren met dat waar je zo bang voor bent? Je kunt het ook ontwijken, het gewoon negeren, maar dan kom je nooit bij die ‘ja, dit is wat ik wil’, en laten we eerlijk zijn, dat is toch helemaal niet wat je wil? Soms moet je gewoon even door die zure appel heenbijten 😉

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen