Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Energieboost!

Het is nauwelijks uit te leggen, de energieboost die op dit moment door mijn lijf giert! Een onbeschrijfelijk gevoel van geluk en overtuiging, overtuiging dat mijn dromen waarheid worden, een gevoel wat nog nooit eerder zo sterk was.
Eerst was er nog even dat gevoel van angst, die angst die ik al zo vaak heb ervaren, en die me mee probeerde te sleuren naar de rand van de afgrond. Maar ik gaf niet toe, en voordat ik het in de gaten had was daar die energieboost, die overtuiging, het volle geloof dat mijn dromen aan het uitkomen zijn.
Lange tijd heb ik me afgevraagd hoe dit moment zou voelen, dat gevoel van 100% ja kunnen zeggen tegen jouw dromen, zonder twijfel dus. Ik kan alleen maar zeggen dat dit gevoel al mijn verwachtingen overtreft, want overtuigend voelt pas echt overtuigend als je 100% ja kunt zeggen, met heel je hart, en dat begrijp ik nu! Pfff, wat een energieboost ! 😀

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen