Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Niet forceren, energieboost!-3

Heeft jouw droom (oa) betrekking op een persoon, laat deze persoon dan gewoon zijn of haar werk doen. Doe vooral je eigen ding en probeer niets te forceren, sowieso niet trouwens!
Je weet wat je doen moet als je in een bepaald stadium van dit bewustzijnsproces terecht bent gekomen, de energie stuurt je vanzelf de goede kant op, vertrouw daarop en ‘laat het gewoon gebeuren’.

Heb je dat punt van 100% vertrouwen bereikt, dan zul je dat ook zeker doen, je bent in balans gekomen, en die andere persoon heeft je daarbij geholpen en vice versa. Dat is de mannelijke en vrouwelijke energie die jullie samen vertegenwoordigen. Dat manifesteert zich zowel van binnen als van buiten, omdat je energetisch met elkaar verbonden bent op een diepgaande manier.
Hoe meer die balans in evenwicht komt hoe meer je elkaars energie gaat voelen. Er waren ups en downs door het hele proces heen, die bedoeld waren om samen te groeien naar die balans.

Hoe meer balans, hoe meer vertrouwen. De twijfels zullen uiteindelijk helemaal verdwijnen, je hebt elkaars energie opgelift, en dan is daar die energieboost! Je bent ‘dichterbij elkaar gekomen’ op energetisch niveau, en in veel gevallen later ook fysiek. Maar….laat het gewoon gebeuren, de energie wijst je de weg; voor alles is een goed moment, je kunt het niet forceren.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen