Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Zonder twijfel, energieboost!-2

Ik wil nog even doorgaan op die energieboost die ik gisteren voelde. Het was alsof ik werd opgetild door de energie, ik leek te zweven van geluk! En ik begrijp nu dus echt hoe het zit, daar waar ik dat eerder ook dacht te weten, maar ik mezelf voor de gek hield.

Het gaat om die 100% ja, 100% ja zeggen tegen jouw dromen, wat die ook inhouden. Het kan 1 ding zijn, zoals werk/een activiteit, een plek waar je graag wil leven of een persoon/liefde. Het kunnen ook meerdere dingen tegelijk zijn die je graag wil combineren, zoals werk/activiteiten samen met bepaalde personen op een plek die jullie aanspreekt. En 100% ja betekent ook echt 100% ja, laat ik daar heel duidelijk over zijn. Is er maar 1 procentje twijfel dan gaat het feest niet door, dan heb je namelijk nog wat te helen, iets waar je jezelf misschien niet direct bewust van bent, maar wat diep van binnen nog altijd sluimert.
Twijfel betekent angst, angst ‘dat je dromen om wat voor reden dan ook geen doorgang vinden’. Door te twijfelen aan jezelf, en misschien aan anderen die erbij betrokken zijn of situaties die een rol spelen, belemmer je dus je eigen dromen.

Vertrouw op je intuïtie, je gevoel, want je intuïtie weet wat jij wil, en het weet ook dat jij dat kunt bereiken, zonder twijfel, met 100% vertrouwen dus. Voel je toch nog belemmeringen, twijfel ten aanzien van een situatie of personen, dan zul je die dus eerst moeten wegnemen, anders zul je niet bij die droom komen.
Laat ‘oud zeer en ongezonde situaties’ dus los, die zouden je droom alleen maar in gevaar brengen. Neem daar gewoon de tijd voor die je nodig hebt, accepteer het, maar weet wel dat je je droom alleen bereikt als je daar helemaal van ‘verlicht bent’ van alle ballast die jouw droom vertroebelt.

Maar ben je klaar voor jouw dromen? Let’s go forward dan, zonder twijfel, en geniet van die energieboost!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen