Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

De weg van de liefde, energiegestuurd-2

‘De weg van de liefde’ is een weg van vele ups and downs, dat mag duidelijk zijn inmiddels.
Ik had het in ‘energiegestuurd (1)’ over je ontwikkeling, je persoonlijke ontwikkeling, want volg je ‘die weg van de liefde’ dan zullen je acties vanuit liefde zijn, neem je ‘de verkeerde weg’ dan zullen je acties vanuit angst zijn.

Het is echter niet zo zwart-wit te stellen. De ups and downs hebben alles te maken met liefde versus angst, en het is energiegestuurd. Om liefde te bereiken moet je ook angst en pijn ervaren, want zonder angst en pijn weet je niet wat liefde echt is.
Je zult dus regelmatig ‘de verkeerde weg’ nemen om vervolgens weer op ‘de weg van de liefde’ terecht te komen, deze twee wisselen elkaar continue af. Het heeft te maken met het vinden van die balans, dat evenwicht. Naarmate je verderkomt zul je steeds meer ‘de weg van de liefde’ bewandelen, steeds beter aanvoelen wat ‘de verkeerde weg’ is, en deze proberen te mijden. Dit alles komt omdat je energetisch steeds meer in balans raakt en geen plaats meer wil maken voor innerlijke blokkades. Je gaat jezelf steeds meer ‘openstellen’ naar jezelf en de buitenwereld, laten zien wie je echt bent ipv je verschuilen achter een masker, een masker waarmee je je echte zelf afsluit tav jezelf en de buitenwereld.
Wanneer je je openstelt laten je innerlijke energievelden de energie steeds vrijer door je lichaam stromen. Daardoor ga je beter in je vel zitten, je maakt steeds meer keuzes vanuit liefde en openheid en minder vanuit de angst en geslotenheid die jouw innerlijke energievelden alleen maar blokkeren.

Maar ben ook niet bang als je onbedoelt ‘de verkeerde weg’ neemt. Die weg is er om je iets te leren en brengt je vanzelf weer terug naar ‘de weg van de liefde’, als dat je doel is tenminste. Is het niet je doel ‘de weg van de liefde’ te bewandelen en blijf je liever ‘de verkeerde weg’ volgen, dan zal de energie van het nieuwe energietijdperk jou blijven confronteren. Het zal namelijk steeds lastiger worden deze ‘weg van weerstand en verzet’ te bewandelen, gewoonweg omdat dit nieuwe energietijdperk van meer liefdevolle energie dat niet meer toestaat.

Mocht je vragen hebben mbt bepaalde termen die ik noem, ik heb al vele blogs geschreven inmiddels waarin dit wordt uitgelegd. Het gaat te ver voor mij om het elke keer opnieuw te verklaren. Ik verwijs je dus graag door naar eerdere blogs, en natuurlijk is er ook op het internet vanalles over te vinden. Persoonlijk houd ik het graag een beetje ‘down to earth’, want naar mijn mening is het dat ook, maar wat je wel zou kunnen zeggen is dat, ‘there’s more to this than meets the eye‘….

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen