Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Energiegestuurd

Geloof het of niet, maar we worden allemaal ‘gestuurd door energie’.
Energie daagt ons uit zodat we onze lessen leren, maar energie brengt ons ook vreugde en liefde. Energie brengt ons altijd dat wat we op een bepaald moment ‘nodig hebben’, ook al vinden we niet alles altijd even prettig, en begrijpen we soms niet waarom ‘iets’ op ons pad is gekomen. ‘Het’ is op ons pad gekomen met een reden, en dat is dat we ervan mogen leren, zodat we ons verder kunnen ontwikkelen.
Ontwikkelen we ons op een positieve manier, dan leren we wat liefde is en nemen we steeds meer acties vanuit liefde. Ontwikkelen we ons ‘de verkeerde kant op’, dan leven we vanuit angst en nemen acties vanuit angst.

Er breekt momenteel een tijdperk aan waarin we ons mogen bewegen naar meer liefdevolle energie. Maar voordat we die energie bereiken moeten we eerst uitdagingen ervaren. Zonder die uitdagingen zouden we niet weten wat liefde überhaupt betekent. Door ‘diep te gaan’ wordt dat steeds duidelijker. De hele wereld maakt momenteel zo’n beweging, een beweging richting meer liefdevolle energie, en daarvoor worden we met z’n allen uitgedaagd, en dat zie je wereldwijd terug, maar ook in ons persoonlijke leven.

Maak je dit al langer van dichtbij mee, in je persoonlijke leven, dan zul je op een gegeven moment gaan ontdekken dat alles samenhangt met energie. Je zult ontdekken dat je er geen grip op hebt, dat de energie bepalend is voor jouw acties en non-acties, je bent als het ware energiegestuurd. Dat klinkt misschien wat zweverig en unreal, maar maak je dit bewust mee dan zul je me begrijpen.

Misschien ben je zelfs al zover dat je weet wat liefde is, en ben je dromen aan het verwezenlijken? En geloof me, als het zover is dan weet je het, ook dat is energiegestuurd. Je ervaart ‘aha-momenten’, er vallen kwartjes, er wordt vanalles helder. En dan, als dat ene kwartje valt en je heel zeker bent van jouw zaak, is de overtuiging sterker geworden dan al je angsten bij elkaar, en die lossen dan ook langzaam op…

En natuurlijk blijft het spannend, hoe en wanneer je dromen zich echt zullen gaan manifesteren, want ja, het is energiegestuurd en je hebt er dus geen invloed op. Maar maak je daar vooral geen zorgen om, want nogmaals, de energie maakt dat jij acties (of juist non-acties) zult ondernemen op precies het juiste moment en op de juiste manier. Maar ben je eenmaal zover, dan zul je daar ook op vertrouwen, 100%!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen