Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Hoofdzaak en bijzaak, verleiding versus valkuil-2

Als je je dromen najaagt en voor die 100% ja wil gaan, is het belangrijk de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden.
De bijzaken zijn op dit moment niet zo belangrijk, die komen later pas aan bod. Focus dus op dat wat er echt toe doet voor jou, de belangrijkste aspecten die jij 100% zeker wil gaan vormgeven, de hoofdzaken dus. Houd je je namelijk bezig met de bijzaken dan zal het proces wederom vertraging oplopen, ze leiden je af van je hoofddoel.

De vragen die je jezelf dus moet stellen zijn: wat wil ik doen met mijn leven, met wie wil ik dat doen (het kan ook -deels- alleen zijn), en waar wil ik dat doen (land, regio, plaats, continent, of misschien heb je een specifieke plek voor ogen). Het hoe en wanneer zijn bijzaken en dat ontvouwt zich vanzelf als je het wat, met wie en waar 100% duidelijk hebt voor jezelf, zonder twijfel dus…

Succes met dromen en blijf gefocust!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen