Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Hoofdzaak en bijzaak, verleiding versus valkuil-3

Nog een verleiding die eigenlijk een valkuil is, is ‘als je nog iets hebt af te handelen mbt het verleden’. Misschien heb je nog iets van iemand tegoed? Laat je niet verleiden daar veel energie in te steken, het is een bijzaak en het is het niet waard!

Als jij je focust op de hoofdzaak, die 100% ja dus, dan zullen de puzzelstukjes vanzelf op hun plaats vallen. Laat je dus niet verleiden tot iets wat in feite niet belangrijk is. Het enige wat echt belangrijk is is die hoofdzaak, die 100% ja. Als je daar 100% voor durft te gaan zul je niets tekort komen.
Natuurlijk moet je er wat voor doen, het wordt je niet zomaar ‘in de schoot geworpen’, maar ga je er echt echt voor, dan kun jij je wensen laten uitkomen. Voorwaarde is wel dat je ‘al het oude loslaat’, en echt kiest ‘voor het nieuwe’, 100% dus. Blijf je namelijk hangen ‘in het oude’, dan kies je dus niet voor 100% ja, en trap je opnieuw in die valkuil….

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen